Inburgerings cursus pattayavisanedภาษาไทย   ENGLISCHinburgeringscursus in pattayaVISANED inburgeringscursus in pattaya Inburgerings cursus thailandnederlands leren in thailand nederlands leren pattaya

  nederlands leren thailand

Inburgering

 

Thailand

INBURGERINGSCURSUS

Inburgeringscursus

nederland

 

cursus inburgering

nederlandse les
 
basisexamen
 

INBURGERINGSCURSUS

Meer nieuws over de veranderingen in het basisexamen inburgering in het buitenland.

Het basisexamen inburgering in het buitenland is verandert van vorm. De belangrijkste verandering is dat het examen niet meer per telefoon maar per computer afgenomen wordt. Het nieuwe basisexamen is ingegaan per 1 november 2014.

Het nieuwe examen: Alle examenonderdelen worden via de computer afgenomen.
Spreekvaardigheid bestaat uit twee onderdelen: A Vraag-Antwoord: De kandidaat krijgt vragen en dient hierbij zelf zijn antwoorden te formuleren. B) Zinnen afmaken: De kandidaat hoort een korte zin, gevolgd door het eerste gedeelte van een zin die door de kandidaat aangevuld moet worden.

Leesvaardigheid bestaat uit twee onderdelen: A De kandidaat hoort een woord en kiest uit vier geschreven antwoordmogelijkheden + de kandidaat leest een woord en kiest uit vier gesproken antwoordmogelijkheden.
B) Bij dit onderdeel krijgt de kandidaat op het scherm leesteksten te zien, er worden 2 meerkeuzevragen gesteld met 3 of 4 antwoordmogelijkheden.

Kennis van de Nederlandse Samenleving: De kandidaat ziet foto’s en leest de vragen. De vragen worden ook uitgesproken in een langzaam spreektempo. De kandidaat ziet en hoort twee antwoordmogelijkheden.

Wat is de prijs van de verschillende examenonderdelen per 17 december zijn er nieuwe prijzen?
De examenonderdelen Leesvaardigheid, Spreekvaardigheid en Kennis van de Nederlandse Samenleving kunnen vanaf 1 november ook afzonderlijk gemaakt worden. Dit betekent dat er ook een examenprijs per examenonderdeel is:
Spreekvaardigheid: 60,= euro
Leesvaardigheid: 50,= euro
Kennis van de Nederlandse Samenleving: 40,= euro
Basisexamen buitenland totaal: 150,= euro 5 of 6 cursisten, zodat er aan iedere cursist optimale aandacht kan worden gegeven. De lessen zijn 2,5 uur per dag van maandag tot vrijdag.

Kosten per cursus 2 maanden(100 uur) 520 euro*, inclusief gratis begeleiding MVV

. Prive onderricht op aanvraag mogelijk.

Cursisten die al in Nederland zijn geweest en al een beetje Nederlands spreken kunnen als er nog plaatsen vrij zijn soms in een lopende cursis in stromen .

 

Ook zijn er kamers te huur voor de cursisten.

Voor meer informatie neemt u a.u.b. contact op met Visaned.
Tel:+66 847 662 925 Email:info@visaned.com

 

 

inburgeringcursus basisexamen nederlandsleren cursus les thailand learndutch

 

cursus

 

jouwpagina  Phetchabun visa service  DE WERELDKRANT